I DO I DO brengt trouwbeurs naar Antwerpen op 18 maart

Ja, ik wil 

Op zondag 18 maart brengt I Do I Do haar moderne trouwbeurs opnieuw naar het Antwerpse Zuiderpershuis! Het belooft alweer een feestelijke inspiratiemarkt voor toekomstige trouwers te worden, met meer dan 40 standhouders. Naar goede gewoonte vinden koppels er alles wat hun hartje verlangt, of toch als het op hun huwelijksfeest aankomt. I Do I Do voorziet tonnen trouwinspiratie in de vorm van livemuziek, proevertjes, workshops, en voornamelijk Belgische merken. Om het nòg makkelijker te maken je gading te vinden, pakken bezielers Katrien Van den Bleeken en Eva Crauwels deze editie bovendien uit met inspiratieboxen in vier verschillende stijlen!

de inspiratieboxen: pinterest Perfect in het echt

Verliefd, verloofd en bijna getrouwd? Dan heb je twee opties ter inspiratie voor je huwelijksfeest: de moderne trouwbeurs en Pinterest. I Do I Do gooit die laatste mee in de mix en toont op 18 maart vier real-life Pinterest-borden in de stijlen: bohemian, botanical, minimal en romantic

 

Op een oppervlakte van 1 m2 tonen ze je daarmee zowat alle ingrediënten van een geslaagd huwelijksfeest; een trouwjurk en -pak, ringen, een heerlijk menu en bijhorende gedekte tafel, prachtige bloemen, een dresscode, een streepje muziek, etc. Elke box toont dezelfde elementen, maar telkens in een andere sfeer. De inkleding wordt volledig aangeleverd door de standhouders van I Do I Do, zodat je  er helemaal zeker van kan zijn dat je je favoriete elementen van de boxen naar jouw feest kan vertalen! 

 

 

DE WORKSHOPS: WORD JE  EIGEN CEREMONIEMEESTER

 

De ceremonie vormt zowat het meest persoonlijke moment van de huwelijksdag, en is daarmee meteen één van de meest belangrijke. Maar hoe doe je dat nu, je gevoelens uitstorten op een manier die bij jullie als koppel past én ook nog eens fijn is voor jullie gezelschap? Momentvormgever Olga van Minn leert je tijdens haar workshops alle praktische ins and outs voor de organisatie van jouw perfecte ceremonie! Op 18 maart wordt bovendien het prachtige trouwboek "Ja, ik wil" van Olga Lincautan en Tasja Van Rymenant verkocht aan de I Do I Do infostand. 

 

 

Ben jij één van de eerste 500 bezoekers dan krijg je in jouw goodie-bag het magazine Loving You by feeling  mee naar huis voor nog meer inspiratie!

 

© Sanoma Regional Belgium NV - Disclaimer - Privacy - Wedstrijdreglement- Contact: info@lovingyou.be